2011. április 21., csütörtök

2011.04.21.

Nyugodt napok

Az elmult ket napban szinte teljesen beallt a napi rutin, mindenki tudja mit kell tennie, szepen haladunk. Most mar hozzaszoktunk a napi ritmushoz is. A hajo most kevesbe dol, mert boszelben haladunk, igy kellemesebb aludni is, jobban elferunk es nem csuszunk egymasra. A jo konyhanak koszonhetoen -hala Gegenek es Zsoltinak- szerintem az elso ket-harom nap alatt elvesztett sulyt is sikerult kompenzalnunk. Ma reggel pl. klasszikus zenevel es melegszendvics illattal ebresztettek.

Tegnap ket esemeny tortent, sikeresen 1000 merfoldon belulre kerultunk, illetve kesobb tuljutottunk a feltavon is, igy megfelelonek tartottuk az idot unneplesre. Imi nem engedelyezett alkoholt a hajora, de az unnepi alkalmakra finom magyar borokkkal lepett meg minket, amelyet a Soma Pince biztositott. Ebbol a keszletbol az elso uveget indulas elott fogyasztottuk el, tegnap pedig a masodik uveg fogyott el, a harmadikat megerkezesre tartalekoljuk, amelyet remelem 4-5 nap mulva megihatuk.

A mara nincsenek kulonosebb tennivaloink, haladunk tovabb illetve nemi TMK munka kereteben motor es autopilot ellenorzes szerepel a tervben, valamint a kormanycsapagyat fogjuk megolajozni.

rg

Tenyadatok:
38 46 N
45 59 W

95 fokra haladunk 7 csomo koruli sebesseggel, majdnem nyugati 15 csomos szellel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése